دبیرستان شاهد حضرت فاطمه الزهرا (دوره دوم ) شهرکرد

وبلاگ اطلاع رسانی دبیرستان شاهد حضرت فاطمه الزهرا (دوره دوم ) شهرکرد

دبیرستان شاهد حضرت فاطمه الزهرا (دوره دوم ) شهرکرد

وبلاگ اطلاع رسانی دبیرستان شاهد حضرت فاطمه الزهرا (دوره دوم ) شهرکرد

دبیرستان شاهد حضرت فاطمه الزهرا (دوره دوم ) شهرکرد
دبیرستان متوسطه دوم شاهد فاطمه زهرا (س) به همت خیرین محترم شادروان آقای حسین کوهی اصفهانی وشادروان حاجیه خانم شوکت کوهی اصفهانی در سال ۸۷-۸۶ تاسیس گردید . این آموزشگاه دارای ۹ کلاس از ‍‍ پایه های دهم و یازدهم ودوازدهم از رشته های علوم تجربی - ریاضی و ادبیات می باشد.
بایگانی

1- هر شب قبل از خواب به مدت نیم‌ساعت قسمت‌های مهم مباحث قبلی را خیلی سریع مرور کنید؛ زیرا هرچه بیش‌تر معلومات خود را مرور کنید بیش‌تر قادر به جذب مطالب جدید و نکات تازه خواهید بود.
2- مطالب را حفظ نکنید؛ بفهمید و پس‌ از فهم آن‌ها چشمان خود را ببندید و تصویر آن‌ها را در ذهن بسازید. (دقیقاً مجسم کنید و ارتباط آن‌ها را با موضوعات دیگر در ذهن خود ترسیم کنید. این کار به تقویت حافظه کمک می‌کند.)
3- هنگام خواب افکار نگران‌کننده و مشکلات را در ذهن خود مرور نکنید. با یک تجسم مثبت با یاد خدا و توکل به او بخوابید.
4- به ‌گونه‌ای درس بخوانید که از وجدان راضی و مطمئن برخوردار باشید و نتیجه را به خدا بسپارید. از لحظه لحظه‌ی وقت‌های‌تان استفاده کنید. هر ثانیه تلاش امروز به منزله‌ی سرمایه‌گذاری برای آینده است.
5- خودتان به حل مسئله بپردازید و حتی‌الامکان از مطالعه‌ی راه‌حل، پیش از حل مسئله بپرهیزید. از حل کردن ذهنی پرهیز کرده و راه‌حل‌های خود را مکتوب کنید.
6- مانند یک معلم مسائل را حل کنید. برای فراگیری دقیق‏تر و توجه به نکات ریزی که معمولاً در مطالعه‏‏ی فردی به آن توجه نمی‌شود، بهتر است حداقل یک ‏بار مسئله را مانند یک معلم برای دوست خود یا پدر و مادر حل کنید و راه‌حل مسئله را برای او توضیح دهید.
7- قبل از امتحان راحت باشید. از دانش‌آموزانی که آمادگی ندارند یا منفی‌گرا هستند یا ذهن شما را به هم می‌ریزند و مأیوس می‌کنند، پرهیز کنید.
8- در بین ساعات مطالعه به نکات زیر توجه کنید:
الف- زمانی (مثلاً ده دقیقه) را برای استراحت در نظر بگیرید. هر چه زمان پیش می‌رود، یادآوری مطالب خوانده‌شده به نحوی، کاهش می‌یابد، مگر این‌که به حافظه‌ی خود استراحت منظم بدهید.
ب- در برنامه‌ریزی خود چند درس مختلف اعم از عمومی و اختصاصی را بگنجانید (مثل ریاضی در کنار اجتماعی یا علوم در کنار تاریخ)؛ زیرا خواندن یک درس خاص بیش از چند ساعت باعث خستگی خواهد شد.
ج- اگر در حین مطالعه خسته شدید، از جای خود برخیزید و نفس عمیق بکشید. راه رفتن در هوای آزاد و چند لحظه چشم بر هم نهادن و به چیزی فکر نکردن، در برطرف کردن خستگی و فشار فکری شما مؤثر خواهد بود. (تکنیک تنفس4-8-2 را به کار ببرید.)
د- در حین مطالعه، زیر نکات مهم خط بکشید و پس از پایان هر بخش، فرمول‌ها و تعریف‌های کلیدی و مهم را به صورت خلاصه در کاغذی یادداشت کنید. برای مرور دوباره، همین یادداشت‌ها کافی هستند.
9- پس از این‌که برنامه‌ی درسی خود را تنظیم و ساعت‌ها و درس‌ها را مشخص کردید فوراً شروع به مطالعه کنید و وسواس به خرج ندهید. هر فکر مزاحمی را با قاطعیت از خود دور کنید و به خود تلقین کنید که آدم بااراده‌ای هستید.
10- اگر در درسی ضعیف هستید نگویید آن درس سخت است. کسانی هستند که این درس برای‌شان سهل و آسان است و بالعکس درسی که برای شما آسان است برای آن‌ها مشکل است. به دنبال نقاط ضعف و اشکالات خود در آن درس بگردید. (اشکالات خود را با کمک دوستان و دبیرانتان رفع کنید.)
11- اگر در طول روز به دلیل سهل‌انگاری و کم‌کاری موفق نشدید مطابق برنامه‌ی آن روز پیش بروید، به عنوان جریمه از وقت خواب کم کنید و برنامه را کامل کنید؛ در غیر این صورت تمام برنامه‌تان دچار مشکل خواهد شد، پس الزاماً نباید وقت برای مطالعه کم بیاورید.
12- قبل از این‌که فرصت کافی را از دست بدهید طوری مطالعه کنید که در آخرین لحظات دچار پشیمانی و استرس نشوید. بعد از این‌که طبق برنامه عمل کردید و به روز امتحان نزدیک شدید سعی کنید آرامش خودتان را حفظ کنید.
13- خواب راحت و استراحت کافی در شب قبل از امتحان آرامش شما را بیش‌تر می‌کند.
14- سعی کنید شب‌ها زود بخوابید و صبح زودتر از خواب برخیزید (هرگز نزدیک غروب آفتاب نخوابید.)
15- شما می‌توانید در فصل بهار حدود 10 دقیقه در منزل و قبل از امتحان نرمش‌های سبک انجام دهید. این فعالیت مختصر به شادابی شما در جلسه‌ی امتحان کمک می‌کند.
16- در جلسه‌ی امتحان لوازم تحریر مناسب به همراه داشته باشید و برای اطمینان بیش‌تر از هر کدام 2 عدد بردارید.
17- برای مدیریت بر زمان آزمون و وقت باقی‌مانده، ساعت مچی همراه خود داشته باشید.
18- به توصیه‌های معلمان در هفته‌های باقی‌مانده تا امتحانات دقت زیادی کنید. (معلم به بعضی از مباحث بیش‌تر تأکید می‌کند).
19- امید و شادابی را به خودتان تلقین کنید تا موفقیت‌های شما بیش‌تر شود.
20- بعد از این‌که درس را مطالعه کردید مطالب را به زبان خود جلوی پدر و مادر یا اگر کسی نبود جلوی آینه بیان کنید. این کار اعتمادبه‌نفس شما را بالا می‌برد. 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۱۰/۱۳

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی